hits

xoxo

YOUR TAGLINE HERE

En ny natt.

 • Publisert: 13.02.2018, 23:36
 • Kategori: Blogg
 • Nå er det på'n igjen, 2/3 nattevakter så nå går det fort mot helg for min del, noe jeg der utrolig mye frem til. Prøve å ha litt kvalitetstid sammen med kjæresten, ettersom vi er som et gammelt ektepar og sovner omtent så fort middagen er inntatt på kvelden i helgene ellers. Så er det forsåvidt kjempe lenge siden vi var ute å fant på noe sammen uten om hverdags handling og besøk.

  På jobb er det stille og rolig enn så lenge, sitter egentlig bare å ser på tv og merker at øyelokkene begynner å bli litt tunge etter en søvnløs natt i går og tre timer på øyet hjemme. Men har da i det minste fått brukt dagen litt, unnet meg en frisørtime og gjort litt husarbeid, tilegg til å lage middag til meg og kjæresten.

  Fordelen med nattevakt er jo at jeg forsatt kan spise middag sammen med kjæresten min og ha litt tid med han før jeg reiser, hadde nok blitt et litt mer savn om jeg ikke hadde sett han i løpet av dagen.

  Hverdagen tar oss igjen støtt og stadig, men jeg er glad å ha fått gjort unna husarbeid og div. Sånn at jeg kan sove litt/slappe av og bare kose meg når jeg kommer hjem fra jobb.
  Siste innspurt i morgen og når jeg går av jobb torsdag morgen er det max kose dag for min del. Bestilte meg litt av hvert fra blivakker og kicks så, om det har kommet i posten til da.. Blir det nok litt hjemme spa. Vurderer også og bleike håret mitt igjen, men tror det blir senere i måneden. Må bestille meg mer toner Shampo og litt så ikke den nye sveisen blir helt svidd.  

  Håper de som titter innom har en strålende natt og en strålende morgen! - mange positive tanker hilsen sigen nattevakt.

 • Publisert: 13.02.2018, 23:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar